Yritys

UM-Asennus Oy:n ydinosaamista on teollisuuden putkistot ja teräsrakenteet, jota hyödynnetään tarjoamalla niihin liittyvää kunnossapitopalvelua projektitoimituksin ja määräaikaisin kunnossapitosopimuksin Kilpilahden teollisuusalueella.

Tarjoama kattaa laajasti sekä eri materiaalit ja kokoluokat että eri hitsausprosessit, joten asiakkaita voidaan palvella lähes kaikissa tilanteissa riippumatta tilauksen koosta.

Palvelut voidaan tarjota nopeasti ja joustavasti asiakkaiden läheisyydestä löytyvän esivalmistuskonepajan avulla, jossa tuotteet voidaan valmistaa sisätiloissa kontrolloiduissa oloissa. Projektien ja kunnossapidon laatu varmistetaan osaavalla henkilökunnalla, toimivilla prosesseilla ja laadunvalvonnalla.

Visio

UM-Asennus Oy:n visiona on olla asiakkaiden halutuin ja parhaassa maineessa oleva kumppani vaativissa teollisuusputkistojen erikoistöissä.

Arvot

UM-Asennus Oy:ssä arvostetaan metallialan ammattiosaamista, korkealaatuisia työsuoritteita, korkeaa laatua, työturvallisuutta, prosessien ohjeiden säntillistä noudattamista ja joustavia työaikoja asiakkaiden projektiluonteisten tarpein tyydyttämiseksi.

Strategia

UM-Asennus Oy:n strategiana on hyödyntää toimintaympäristön tarjoamat mahdollisuudet ja vastata sen haasteisiin ja siten mahdollistaa kannattava liiketoiminnan harjoittaminen.

Yhtiö keskittyy vaativien ja korkealaatuisen teollisuusputkistojen ja teräsrakenteiden erikoistöihin. Strategiana on tarjota asiakkaille nopeat, virheettömät ja korkealaatuiset toimitukset olemalla paikallinen toimija. 

Strategiana on jatkaa organisaation kehittämistä järjestämällä toimintaprosessit, laadunvarmistus, projektinjohto ja hallinnointi vastaamaan asiakkaiden laatuvaatimuksia.

Tärkeitä tekijöitä toiminnan kehittämisen ja kasvun jatkumisen taustalla ovat projektijohtoon liittyvän osaamisen ylläpito ja kehittäminen, osaaminen projektilaskennassa ja hinnoittelussa, laadunvarmistus osaavalla organisaatiolla ja jatkuva onnistuneiden projektien toimituksissa asiakkaille.